answers part III

IMG_3480

IMG_4351

© nordic leaves photography

Mange av dere som leser bloggen min har lurt på hvor fornøyd vi er med SMEG-kjøleskapet vårt og om jeg vil anbefale det videre. Jeg har også fått spørsmål på om stolene våre er komfortable eller bare pene å se på og hva vi har gjort på bildeveggen. Puh. Dere lurer på mye asså, men det er jo bare kos.

Vi er superfornøyd med SMEG-skapet vårt. Jeg kan ikke rose det nok føler jeg. Det er et skikkelig enkelt kjøleskap, ingen fancy knapper og funksjoner når det gjelder temperatur, defrost, miracle zone, og hva det måtte være. Til gjengjeld er det et skikkelig blikkfang på kjøkkenet, et smykke, og løfter nesten hele leilgheten par hakk høyere. Det er god plass innvendig, faktisk bedre plass enn det var i vårt gamle beist fra LG. Frysedelen er ikke stor på denne utgaven, men siden vi har en stor fryser i boden ville vi ha nettopp denne utgaven. Dette er et kjøleskap vi har ønsket oss i mange år, rett og slett pga design og den gode gamle retrofølelsen. Har man ønsker og behov for fancy knapper og funksjoner så kjøper man ikke et SMEG-skap, så enkelt er det faktisk.

Stolene våre er Vitra Eames DAR, Kartell Masters Chair og Magis Chair One. Plast og metall. Fine å se på, ja, så gode å sitte i som plast- og metallstoler kan bli, vil jeg si. Vi er kjempefornøyd. Anbefaler puter, pledd eller skinn ved lengre middager, da det kan bli litt klamt i sete, spes når det gjelder Eames DAR og Masters Chair.

Bildeveggen består av tre rammer fra Ikea som inneholder print og kjøkkenhåndklær med print på. Det sorte feltet er malt rett på veggen med tavlemaling hvor mannen har tegnet La Linea. Jeg skrev et innlegg om dette i mai forresten, og det kan leses her.

Da sier jeg meg ferdig med svarerunden min. Dersom du ikke har fått svar på spørsmålet ditt så er det nok rett rundt hjørnet, ellers så sender du meg bare ny mail.

1 comment:

  1. Aaaaaaahhhhh, herlige bilder!!! Jeg elsker å komme innom deg her på bloggen, ALTFOR lenge siden sist!! Si fra når du skal til Oslo en gang da?

    Klem

    ReplyDelete